A fost lansat primul blog românesc care te învaţă să bei inteligent

În spaţiul virtual românesc şi-a făcut simţită prezenţa primul site şi primul vlog (canal video youtube) care oferă sfaturi, recenzii, analize şi ponturi utile tuturor consumatorilor de băuturi alcoolice şi celor care iubesc cultura barului.Blogul www.snoblesse.ro este structurat în jurul a 4 tipuri de băuturi de bază: vin, bere, whisky şi brandy. Site-ul a fost lansat în urma sugestiilor primite de la consumatori şi intenţionează să se dezvolte în funcţie de dinamica pieţei româneşti şi de feedback-ul primit de la comunitate.

Informaţiile sunt transmise într-un stil simplu, direct şi amuzant. Materialele se adresează atât consumatorilor începători cât şi cunoscătorilor. Site-ul este actualizat săptămânal cu mai multe recenzii ale unor băuturi noi şi cu articole educative. Cele mai bune ponturi se referă la cadouri posibile, mânuirea paharelor şi regulile de servire a băuturilor, atât acasă cât şi la restaurant.

“Am început acest proiect după ce am observat că drepturile consumatorilor români sunt încălcate în mod constant, deoarece nivelul de informare al acestora este precar, iar producătorii şi comercianţii profită din plin de acest lucru. De asemenea, clienţii români urmăreau până acum doar bloguri şi canale de youtube străine, care au un limbaj de cele mai multe ori inaccesibil” a declarat Casian Popa, fondatorul conceptului Snoblesse.

„Snoblesse este o prezență surprinzătoare și fresh în internetul românesc. Îi doresc degustări și postări de cea mai bună calitate și cât mai mulți unici” a declarat Horia Nasra, PR al DISPERSIE#Răspândim Idei

Echipa noastră îşi propune să analizeze marea majoritatea a băuturilor prezente pe piaţă românească, oferind consumatorilor români repere utile şi complete, cu ajutorul cărora aceştia vor putea evalua obiectiv produsele cumpărate.

Related posts

Leave a Comment