115 000 de oameni s-au distrat în a doua zi de Untold

Cea de-a doua seară a celui mai mare festival muzical din România, Untold, a stabilit un nou record. 115.000 de oameni s-au strâns în centrul Clujului pentru a se distra și pentru a se bucura de muzica bună.

Epicentrul festivalului a fost, din nou, stadionul Cluj Arena, pe care a fost amenajată scena principală. În momentul în care pe scenă au urcat artiștii trupei americane Imagine Dragons, organizatorii festivalului au fost nevoiți să oprească temporar accesul publicului pe stadion, deoarece, efectiv, nu mai încăpeau toți cei care ar fi dorit să îi vadă pe acești muzicieni. Cei care au întârziat la concert au reușit să intre doar după ce fanii care erau deja prezenți au început să plece.

Zeci de mii de oameni s-au bucurat și de spectacolele oferite de artiștii care au urcat pe scenele secundare. Untold se va încheia în 6 august.

Vezi și:

Activități inedite și experiențe memorabile pe care trebuie să le încerci la UNTOLD

Se schimbă gazonul pe Cluj Arena FOTO

Related posts

One Thought to “115 000 de oameni s-au distrat în a doua zi de Untold”

  1. […] Cea de-a doua seară a celui mai mare festival muzical din România, Untold, a stabilit un nou record la Cluj. 115.000 de oameni s-au strâns în centrul Clujului pentru a se distra și pentru a se bucura de muzica bună, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment