1 Iunie la Gilău: O mulțime de evenimente organizate pentru copii

Ziua de 1 Iunie va fi sărbătorită în Parcul central din Gilău cu o mulțime de evenimente, organizate de Primărie și Consiliul local, sub titlul „Cea mai mare bogăție sunt copiii”. 

Începând cu ora 13.00, în parc vor fi amenajate ateliere de pictură pe față, concursuri de desen, dar și întreceri sportive. Urmează, de la ora 15, piesa „Motanul încălțat”, o producție a Teatrului de păpuși Puck.

Se vor organiza momente de jocuri ale copilăriei, ateliere creative, parada modei pentru copii, ba chiar și o expoziție de animale de talie mică. Secvențele de muzică și dans vor fi susținute tot de copii: membrii trupei de dans popular a Casei de cultură „Dumitru Sopon” și elevi ai Liceului „Gelu Voievod”.

„Vă reamintesc că, mâine, Primăria și Consiliul local organizează o serie de evenimente pentru copii, în Parcul central. Teatru de păpuși, pictură pe față, jocuri, ateliere creative, tot ce micuții își pot dori. Vă așteptăm acolo, începând cu ora 13.00 părinți și copii, la o distracție pe cinste”, a transmis astăzi primarul Gelu Topan.

Related posts

Leave a Comment