Zeci de clujeni, lasati de izbeliste de WizzAir pe aeroport

Peste 140 de persoane asteapta de mai bine de doua ore in terminalul de plecari internationale de pe Aeroportul International Cluj-Napoca deoarece cursa acestora spre Bergamo, Italia, apartinand companiei aeriene Wizz Air, a fost decalata mai bine de sapte ore, astfel acestia vor pleca la 21:55. Oamenii sunt nemultumiti pentru ca, timp de doua ore, nimeni de la reprezentanta companiei de pe aeroport nu le-a dat nicio informatie despre intarziere.“Sufar de diabet si trebuia sa ajung chiar astazi in Bergamo pentru tratament. Nu stiu ce sa fac. Mi-am luat bilet dus-intors si acum trebuie sa astept”, a declarat una dintre zecile de femei care asteapta avionul. La fata locului a sosit si directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului, Mircea Radu, care a incercat sa stea de vorba cu reprezentantii Wizz Air. Acestia i-au spus ca intarzierile sunt provocate de o greva spontana de pe aeroporturile italiene inceputa chiar inainte de ora 13.

Radu a mai spus ca in afara de sandwich-urile primite deja urmeaza ca in urmatoarele ore sa primeasca si o masa calda din partea companiei aeriene. “Daca se va amana iar plecarea avionului, sunati-ma si vom vedea ce se poate rezolva”, a completat Radu.

Printre oamenii care tebuiau sa plece la ora 13:45 se afla si persoane care aveau legaturi din Bergamo spre alte orase europene. Potrivit unui comunicat remis redactiei de catre compania aeriana Wizz Air, din cauza grevei spontane a angajatilor din sistemul de transport din Italia, cursa din Cluj-Roma Fiumicino a fost anulata.


“Este o situatie in afara controlului companiei, Wizz Air facand toate eforturile posibile pentru a diminua impactul protestului asupra pasagerilor si operatiunilor”, se arata in comunicat.

Pasagerii cursei anulate pot opta pentru recuperarea banilor, reprogramarea calatoriei sau pot cumpara un alt bilet pe o alta cursa.

Potrivit persoanelor de la fata locului, abia la ora 19 calatorii au fost chemati sa ridice cate un sandwich si cate o sticla cu apa minerala din partea companiei aeriene.

Related posts

Leave a Comment