Zece farmaciste au slăbit 60 kilograme, cu XL-S Medical


La începutul lunii aprilie, un grup de tinere farmaciste şi-au spus “vine vara, vrem să arătăm fabulos şi să ne simţim încrezatoare în noi”. Intenţie, entuziasm şi multă acţiune – iată paşii spre transformarea ce avea sa urmeze. Perioada 23 aprilie – 23 mai a însemnat, pentru ele, antrenamente, dietă şi administrare de XL-S în cele 3 forme: Fat Binder, Appetite Reducer şi Carb Blocker.

La o lună de la demararea proiectului, a urmat “proba cântarului”. Cele zece finaliste au pierdut, în total, 60 de kg, câştigatoarea concursului pierzând 9,2 kg, iar cele trei castigatoare ale locului doi, între 7,8 şi 8,4 kg.
Efortul susţinut al celor 10 finaliste a fost răsplătit cu premii menite să le potenteze încrederea: vouchere la spa şi Sephora. Marele premiu a constat într-o rochie roşie de seară, pe care Lena Criveanu o va crea special pentru câştigatoare, la aniversarea acesteia, în luna septembrie!
XL-S Medical este un dispozitiv medical natural, disponibil în 3 variante: Fat Binder, Carb Blocker, Appetite Reducer, 3×2 comprimate/zi, în funcţie de modul de alimentare (grăsimi, carbohidraţi, senzaţie de foame între mese. Este disponibil în farmacii, la nivel naţional la un preţ de100 RON şi pe site-ul www.omega-pharma.ro la preţul de 89.9 RON.
Fat Binder (Litramine) reduce grăsimile cu 27%, Carb Blocker (Phaselite) reduce carbohidraţii cu pina la 66%, iar Appetite Reducer (Redusure) conferă senzaţia de saţietate
XL-S Medical este un produs al companiei belgiene Omega Pharma, companie de medicamente fără prescripţie ce ocupa locul 12 la nivel mondial. Omega Pharma este prezentă în România din anul 2009 şi este cunoscută consumatorilor prin produse precum XL-S, Paranix, Nailexpert, Cryopharma şi diverse alte produse locale.

“XL-S Medical este lider pe diverse pieţe importante din Europa, ocupând locul 1 în Italia şi Belgia şi locul 2 în Olanda. XL-S Medical are şanse reale să devină lider de piaţă şi în România, prin activităţile dedicate farmaciştilor şi consumatorilor, pe care intentionam să le desfăşurăm în perioada imediat urmatoare” – a precizat Antonio Marinescu, Director de Marketing Omega Pharma Romania.

În opinia Prof. Doina Miere, Facultatea de Medicina si Farmacie, Cluj Napoca, “XL-S Medical este un produs inovativ, pe bază de ingrediente active 100% naturale, cu un profil crescut de siguranţă. Studiile clinice bine documentate m-au convins încă de la început că XL-S Medical este o gamă de produse complexe, sigure, în care putem avea incredere”.

Oana-Miruna Stinga, Marketing Consultant&Coach, este de părere că “Proiectul XL-S este un proiect de credibilitate, ce demonstrează farmaciştilor şi pacienţilor că produsul este sigur şi performează dacă adoptam un stil de viaţă sănatos şi facem mişcare. Acest tip de experienţă este menit să inspire şi alţi oameni, să-i determine să-şi găsească motivaţia şi să le urmeze exemplul. Transformările la nivel fizic au impact pozitiv în plan emoţional şi implicaţii pozitive în toate aspectele vietii”.

Related posts

Leave a Comment