Zdob și Zdub și Paraziții, în concert la Cluj

Pentru a marca 6 ani de la înființarea Organizației Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în weekend vor cânta trupe ca Paraziții, Șuie Paparude și Zdob și Zdub.Student Sound Days 2009 va avea ca invitați vedete, formații locale, trupe de dans și muzică populară.
La puțină vreme de la începerea noului an universitar, studenților clujeni, mai ales celor politehniști, li s-a pregătit un eveniment de amploare. Cu ocazia împlinirii la 1 octombrie a 6 ani de OSUT, organizația clujeană pune la cale o mare sărbătoare pe platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian”. Intitulată Student Sound Days 2009, manifestarea se va desfășura între 9 și 11 octombrie și îi are drept cap de afiș pe cei de la Paraziții, alături de moldovenii de la Zdob și Zdub sau trupele Bere Gratis și Conect-R. “Am încercat să vedem ce prinde la public și, din experiența noastră, am văzut că Paraziții, de exemplu, au de fiecare dată mare succes la Cluj”, a declarat Bogdan Buta, președintele OSUT.
Festivalul se va deschide vineri, 9 octombrie, de la ora 19, cu trupa de dans Urban Legends, urmată de un debutant în hip-hop. De la 19.50 este programat un concurs, după care vor cânta Vescan și Ligia. Hip-hop-erii clujeni din trupa Personal au un concert în aceeași seară de la ora 21, în deschiderea așteptatei reveniri la Cluj a celor de la Paraziții, moment anunțat pentru ora 22. “I-am programat vineri ca să atragem publicul încă din prima zi de festival, să nu lăsăm ca tot interesul să se concentreze pe ultimele seri, cum se întâmpla de obicei”, a mai explicat Bogdan. Distracția de sâmbătă începe de la aceeași oră, de aceasta dată cu trupa de dans Infinite Skills, urmată de o trupă rock, un concurs, apoi Dj Cristian Daniel & Dadis. De la ora 21.10 vor cânta cei de la Bere Gratis,
Duminică, în ultima zi a festivalului studenților politehniști, cap de afiș vor fi cei de la Zdob și Zdub, concertul moldovenilor fiind și cel care va încheia manifestarea. Vor mai cânta în aceeași seară trupele Van Cramp, Keep Away și Connect-R. “Ne-a fost destul de greu să strângem bugetul pentru ediția asta. Trupele nu fac reduceri de criză, dimpotrivă”, a mai spus președintele OSUT.

Related posts

Leave a Comment