Yoghinii lui Bivolaru șochează Argentina

Locuitorii din Capilla del Monte (Argentina) nu se pot dezmetici din uimire, căci de un an și ceva un grup de români care practica porno-yoga s-a instalat în oraș, filmând pelicule și manifestându-se în cel mai ezoteric colt al țării.Potrivit La Gaceta, grupul este condus de Gregorian Bivolaru, creatorul mișcării spirituale de integrare în absolut. El a fost bănuit de abuz fizic și trafic de persoane, găsindu-și azil în Suedia și reușind să fugă de justiția din România.
Acum reușește să conducă în continuare o sectă de inițiere și libertate sexuală absolută, sfătuindu-și oamenii să participe la adevărate festinuri sexuale, pe care le filmează și le distribuie apoi în toată lumea, pentru a strânge bani cu care să ajute organizația să funcționeze.
Secta are sedii în diferite cartiere ale orașului, selectând tineri atractivi din punct de vedere fizic si invitându-i să renunțe la prejudecățile legate de corp. “În primul rând, m-a impresionat faptul că oamenii din acea comunitate păreau niște persoane extrem de pure, sănătoase, nu fumau, nu beau, practicau yoga tantrică și se înțelegeau de minune unii cu alții.
Eu căutam așa o pace și mi-a plăcut ce am găsit acolo. Ei cer tuturor să formeze cupluri deschise la relații străine, încurajează sexul în grup și nu-i deranjează ca o femeie să aibă mai mulți iubiți. Eu nu participăm, pentru ca înteresul meu era altul”, spune Yamila, una dintre “alesele” care au fost selectate să facă parte din grupul de inițiere al maiestrului.
Toate aceste manifestări au dezlănțuit o serie de reclamații din partea celorlalți locuitori ai orașului. Purtătoarea de cuvânt spune că “orașul nostru este cunoscut pentru înțelegerea cu care îi tratează pe toți cei care vin aici pentru a-și găsi liniștea sufletească, iar noi respectăm religia fiecăruia, dar nu putem accepta pe nimeni care face parte dintr-o asemenea sectă, cu atât mai puțin pe cei care practică ritualuri imorale și consumă ilegal droguri”.
În apărarea lor, reprezentații grupului român spun că niciunul dintre discipoli nu a fost forțat să acționeze împotriva propriei voințe.

Related posts

Leave a Comment