Welcome2Cluj.com: Sapte evenimente de nerata saptamana aceasta la Cluj

Site-ul partener Welcome2Cluj.com a realizat un top al celor mai importante evenimente din această săptămână de la Cluj-Napoca. Puteți citi mai jos recomandările săptămânii.Saptamana 10-16 februarie este, fara niciun dubiu, dedicata dragostei. Welcome2Cluj incearca sa va faca un program care sa iasa din tiparele clasice de Valentine s day, de genul – cina romantica apoi un film la mall. Nu ca am avea ceva impotriva cinei sau a filmului, dar pana acolo va recomandam o seara la filarmonica – dedicata pieselor nemuritoare de dragoste intitulata Shakespeare in love sau o seara la teatru pentru a vedea clasica poveste de dragoste La rascruce de vanturi. Nu este de ratat concertul Anti Valentines Day din BCJ, care va va pregati pentru inevitabilul film de dragoste la mall- Poveste de iarna, care chiar merita vazut.
Luni – Intalneste protagonistii filmulul Ultimul zburator
luni
Legenda zburatorului din mitologia romaneasca, demonul care ia forma unui tanar chipes care vine noaptea in visele femeilor tinere, a fost transpusa, intr-o varianta de secol XXI, pe pelicula intr-un film regizat de Ovidiu Georgescu. Luni ii poti intalni de la 19.00, la Iulius Mall, pe cei din echipa de filmare.
Program
Cinema City Iulius
14:00 16:40 19:00 21:20
Cinema City
15:00 17:30 19:50 22:10
Victoria
17:00
De ce sa mergi
Luni echipa filmului este prezenta la Cluj-Napoca, de la ora 19.00, la Cinema City din Iulius Mall. Caravana îi va aduce la Cluj pe actorii Constantin Cotimanis, Iulia Verdeș, Gabriel Duțu, pe regizorul Ovidiu Georgescu, scenaristul Mihai Mănescu și scenograful Octavian Iosif. Spectatorii vor avea ocazia să îi întâlnească pe actorii și membrii echipei de filmare, care vor susține sesiuni de întrebări și răspunsuri înainte de proiecția filmului pentru cei mai curioși dintre cinefili. “Ne bucurăm să vedem că se conturează din ce în ce mai multe proiecte cinematografice inedite și că producătorii filmelor românești pășesc curajos dincolo de granițele dramelor clasice românești. Îi invităm pe toți iubitorii genului fantasy și nu numai să îi cunoască pe cei care au făcut posibil acest proiect și să urmărească o poveste de dragoste atipică, acum în pragul Zilei Îndrăgostiților”, afirmă Mălina Sandu, Brand Manager Cinema City România.
Filmul „Ultimul Zburător” este o inițiativă curajoasă pentru industria cinematografică din România, o incursiune în legendele românești, care transcende timpul și spațiul purtând personajele principale într-o călătorie inițiatică spre redescoperire, străbătând nuvelistica fantastică a lui Mircea Eliade. Povestea începe în anul 2012 într-o lume lipsită de magie, în care ultimul dintre Zburători, Zanoni, se îndrăgostește de tânăra Eliza, o cântăreață aflată la începutul carierei muzicale. Între cei doi ia naștere o frumoasă poveste de iubire, care atrage după sine sacrificii, dileme și mistere de rezolvat.
Marti – Serbeaza saptamana casatoriei
luniicasatorie
Marti este un moment bun pentru a incepe sa celebrezi saptamana casatoriei, o sărbătoare internațională a familiei inițiată în Marea Britanie în 1997 și celebrată anual în diverse țări în perioada 7-14 februarie, Scopul evenimentului este susținerea vieții de familie, întărirea căsniciei și promovarea valorilor familiei în societate și în lume. Marti puteti vedea de la orele 18:00 la Cinema Marasti un film documentar despre Arta Casniciei – „Dragostea Apare” si un Moment artistic cu artistul plastic Petru Leahu. Intrarea este libera.
De ce sa mergi?
Sarbatoarea initiata in Anglia in 1997 a prins in tari precum Germania, Elveția, Cehia, Ungaria, SUA, Australia, deci musai sa intram si noi in randul lumii. In plus, in Saptamâna Căsătoriei 2014 (7-14 Februarie) vor avea loc în Cluj-Napoca numeroase evenimente găzduite de ONG-uri, biserici și instituții precum și promoții și reduceri oferite cuplurilor căsătorite de firme din diverse domenii. În orașul Cluj-Napoca sub egida Saptamânii Căsătoriei s-au pregatit aproximativ 40 de evenimente pe tema familiei precum și peste 20 de promoții și oferte speciale din partea unor restaurante, florării, magazine de cadouri, librarii etc. Va mai enumeram dintre acestea, pe 12 Februarie de la orele 18:00 Cinema Maraști – Seara de film – Filmul „Courageous” (SUA, 2011) si Recitalul Cantabile Quartet, plus un Moment coregrafic – grupa de balet a Palatului Copiilor (intrarea libera). Pe 13 Februarie, orele 18:00, Cina Romantica pentru cuplurile casatorite Sala de evenimente Segra (Str. Gheorghe Lazar nr.5).

Citiți lista completă a recomandărilor AICI

Related posts

Leave a Comment