Webforcluj.ro: De ce mâncăm ciocolată


Mă întrebam zilele trecute, în timp ce înfulecam tacticos dintr-o ciocolată…de ce mănâncă, oare, femeile ciocolată. Cu siguranţă, nu doar ele consumă acest minunat produs care se găseşte în mii de forme, pe rafturile magazinelor. De cele mai multe ori, însă, asociem cuvântul şi imaginea lui, cu un chip feminin căruia i se citeşte pe faţă o deosebită încântare, aşa cum doar ele ştiu să arate… la vederea ciocolatei.Filmele americane ne spun că o femeie în stare de depresie plânge pe canapea, lângă un munte de şerveţele consumate, cu gura plină de ciocolată sau în faţa unei porţii mari de îngheţată. În realitate orice scuză este binevenită pentru o bucată de ciocolată care merită toată atenţia.

Că veni vorba de scuze…vă mai dau câteva: Ciocolata neagră, bogată în cacao ameliorează funcţiile cognitive; o tabletă de ciocolată neagră oferă organismului o porţie de minerale: magneziu, fosfor, potasiu, fier si zinc şi de vitamine, în special a celor din grupa B.

Bărbaţii ciulesc urechile de fiecare dată când se vorbeşte despre afrodisiace, nu de alta, ci doar ca să fie informaţi corespunzător. CIOCOLATA ESTE AFRODISIAC!

CITIȚI ÎN ÎNTREGIME CU ADEVĂRAT DELICIOSUL MATERIAL PE WEBFORCLUJ.RO

Related posts

Leave a Comment