Vine Apocalipsa 2012? Iată teoria NASA

2012 este anul in care unii oameni considera ca va veni sfarsitul lumii. Multe astfel de teorii sustin acest lucru, precum sfarsitul calendarului mayas din 21 decembrie 2012, inversarea polilor magnetici, planeta Nibiru sau alinierea planetelor. Acum, insa, NASA a dat un raspuns tuturor acestor teorii apocaliptice.
Sfarsitul calendarului mayaş, 21 decembrie 2012

Teoria privind data de 21 decembrie 2012 si dezastrele prezise de unii oameni vine probabil de la aşa-zisul sfârsit al calendarului mayaş. Acest calendar nu se termina însă pe 21 decembrie 2012. Este doar sfârşitul unui ciclu mayaş şi începutul altuia nou.
Este la fel ca 31 decembrie, sfârşitul calendarului nostru, dar un nou calendar începe cu anul urmator la 1 ianuarie.
Se presupune că planeta Nibiru este de patru ori mai mare decât Pământul. Se spune ca ea va ajunge foarte aproape de Pământ şi va provoca tot felul de dezastre. Deci să presupunem că acestă planetă enormă ar veni spre Pământ. Dar daca ar fi existat am fi vazut-o de multă vreme, numai dacă ar fi fost invizibilă, nu am fi detectat-o.
Mii de astronomi cercetează cerul nopţii permanent şi nu au văzut-o. Există oameni care cred că astronomii de la NASA ascund de fapt această informaţie, pentru a preveni panica în rândul populaţiei.

Related posts

Leave a Comment