Victorie la limită pentru CFR Cluj în meciul cu Dinamo București

CFR Cluj a obținut o victorie chinuită în meciul cu Dinamo București. Scorul final al partidei a fost de 1-0, în condițiile în care doi jucători ai echipei bucureștene au fost eliminați încă din prima repriză.

CFR Cluj a dominat începutul partidei, fapt care a întins la maximum nervii dinamoviștilor. Au existat mai multe cartonașe galbene împărțite în debutul partidei, iar în minutul 31, Bejan a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Șase minute mai târziu, tot pentru cumul de cartonașe galbene, a fost eliminat și Anton.

A urmat o perioadă de dominare sterilă a CFR Cluj, iar Dinamo București a reușit chiar să fie periculoasă pe contraatacuri. În compensație cu cele două eliminări, arbitrul nu a acordat două penalty-uri clare în favoarea CFR Cluj.

Cel care avea să aducă golul victoriei a fost atacantul Omrani, introdus pe teren la pauză, în locul lui Bordeianu. CFR Cluj a acumulat trei puncte și se menține doar la un punct în spatele FCSB și la șase puncte distanță de Universitatea Craiova.

Related posts

Leave a Comment