Victorie la limită pentru CFR Cluj în meciul cu Dinamo București

CFR Cluj a obținut o victorie chinuită în meciul cu Dinamo București. Scorul final al partidei a fost de 1-0, în condițiile în care doi jucători ai echipei bucureștene au fost eliminați încă din prima repriză.

CFR Cluj a dominat începutul partidei, fapt care a întins la maximum nervii dinamoviștilor. Au existat mai multe cartonașe galbene împărțite în debutul partidei, iar în minutul 31, Bejan a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Șase minute mai târziu, tot pentru cumul de cartonașe galbene, a fost eliminat și Anton.

A urmat o perioadă de dominare sterilă a CFR Cluj, iar Dinamo București a reușit chiar să fie periculoasă pe contraatacuri. În compensație cu cele două eliminări, arbitrul nu a acordat două penalty-uri clare în favoarea CFR Cluj.

Cel care avea să aducă golul victoriei a fost atacantul Omrani, introdus pe teren la pauză, în locul lui Bordeianu. CFR Cluj a acumulat trei puncte și se menține doar la un punct în spatele FCSB și la șase puncte distanță de Universitatea Craiova.

Related posts

One Thought to “Victorie la limită pentru CFR Cluj în meciul cu Dinamo București”

  1. […] Scorul final al partidei a fost de 1-0, în condițiile în care doi jucători ai echipei bucureștene au fost eliminați încă din prima repriză, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment