Victoraș, demisia!

Prin Ardeal circulă o vorbă. Când doi îți spun că ești turmentat, trebuie să mergi să te culci. Cu atât mai mult, atunci când 13 profesori reputați îți spun că ai plagiat, trebuie să demisionezi. Premierul Victor Ponta, il dottore în plagiat, nu mai are decât varianta de a pleca din fruntea Guvernului.Întâiul copilot al țării a demonstrat până acum că ar putea să își ia un doctorat în încălcarea regulilor democratice. De la superpolitizarea TVR și până la nesocotirea deciziilor Curții Constituționale, ceea ce face el în aceste zile se numește nesocotirea statului de drept. Acest lucru este cu atât mai grav cu cât vine din partea unui fost procuror.

În afară de calitatea de pagiator, Victor Ponta mai are și însușirea de mincinos. El a promis jurnaliștilor de la cotidianul El Pais că va demisiona dacă se va dovedi că a plagiat. Acum, plagiatul a fost deovdit, însă Victoraș susține că totul ar fi o decizie politică.

Declarațiile sale arată că el ne consideră pe toți proști. Personal, îi cunosc pe o parte a membrilor Consiliului și pot să bag mâna în foc că nu s-ar deda unor manevre politice. Este o adevărată impertinență să susții că președintele Academiei Române, Ionel Haiduc, ar fi manipulat de Traian Băsescu. De asemenea, este absolut hilar să susții că academicianul Ioan-Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, ar face jocurile PDL, când în campania electorală locală el l-a susținut pe candidatul USL la Primăria Clujului, Marius Nicoară.

Victor Ponta dovedește că nu este nimic altceva decât un impostor. De aceea, el trebuie să plece. Victoraș, demisia! Demisia!

Related posts

Leave a Comment