Victor Piţurcă şi-a înaintat demisia din funcţia de antrenor principal la Steaua


Victor Piţurcă, Eugen Neagoe, Ovidiu Costeşin, Mihai Dima şi Gabriel Boldici şi-au înaintat demisia, informează gsp.ro. Ex-selecţionerul va discuta cu suporterii steliştii la stadionul Ghencea. Suporterii Stelei îl aşteaptă în această după-amiază pe Victor Piţurcă la stadionul din Ghencea pentru a încerca să-l convingă să rămînă pe banca
echipei.”Nu vreau să mai fac duşman dintr-un prieten. Nu mai vreau să mai comentez. A luat staff-ul, a plecat şi atît. Nu mai vreau să mai comentez. Pentru ce să îl mai conving să se întoarcă”, a spus Gigi Becali la Antena 3. Patronul stelist a anunţat că va susţine o conferinţă de presă la ora 15:00.
Tehnicianul nu a făcut, sâmbătă, deplasarea la Braşov alături de jucători, rămînînd acasă după conflictul cu Gigi Becali. Piţurcă i-a solicitat patronului după ce acesta l-a criticat pe Tătăruşanu să fie trecute în contract fie suma de 20 de milioane de euro, fie suprafeţe de teren în valoare de 20 de milioane, aflate în proprietatea lui Gigi şi care ar intra automat în posesia lui dacă latifundiarul încalcă interdicţia de a mai apărea la televiziuni! Acesta a refuzat, iar Victor Piţurcă ameninţă cu demisia!

Related posts

Leave a Comment