Unirea Dej a promovat în Liga a 2-a – Meciul s-a încheiat cu o încăierare

Echipa de fotbal Unirea Dej a reușit să revină în Liga a 2-a, după o lungă perioadă petrecută în Liga a 3-a. Dejenii au reușit să se califice după un gol înscris în ultima secundă a meciului disputat în deplasare, pe terenul SCM Zalău, potrivit SportinCluj.ro.

Pierderea calificării a generat o frustrare imensă în rândurile jucătorilor zălăuani, iar acest lucru a generat o bătaia generală, urmată de festivitatea de premiere a echipei zălăuane.

În meciul tur, organizat la Dej, scorul a fost de 0-0, iar la Zalău a fost de 1-1. Astfel, Unirea Dej serbează cu o promovare spectaculoasă 100 de ani de la înființarea clubului.

Related posts

One Thought to “Unirea Dej a promovat în Liga a 2-a – Meciul s-a încheiat cu o încăierare”

  1. anonim

    acum chiar numai conteaza acea incaierare! unirea dej consider ca a meritat promovarea! fotbalul se joaca pe goluri! asa se joaca! nu doar pe pase si suturi! lasa ca cei de la scm zalau pot promova si anul viitor! in fond cine este scm zalau! nu am auzit in viata mea de ei! singura echipa din zalau! care o stiam era armatura zalau! dupa ei au fost fc zalau! da! dar de scm zalau! nu am auzit! imi pare rau! macar unirea dej stie lumea cine este!

Leave a Comment