Un clujean a devenit campion național la oratorie

Clujeanul Ovidiu Oltean a câștigat concursul național de discursuri pregătite și cel de evaluări de discurs, ambele în limba engleză. Evenimentul a avut loc în cadrul Conferinței Naționale de Public Speaking și Leadership, organizate de Toastmasters România în București.Cele două locuri întâi obținute de Ovidiu Oltean reprezintă titlurile naționale cu numărul 11 și 12, după cele deja primite în cadrul concursurilor din 2013, 2014 și 2015. În urma succesului de la București, Ovidiu Oltean s-a calificat la Conferința Europeană care va avea loc în 13-14 Mai la Timișoara.

“Sunt extrem de bucuros pentru aceste reușite. Generațiile de speakeri s-au schimbat, pe mulți dintre concurenți nu îi cunoșteam și nu știam la ce să mă aștept. Nivelul a fost unul foarte ridicat”, a declarat la finalul festivității de premiere Ovidiu Oltean.“Anul acesta Campionatul European are loc la noi acasă. Este o șansă imensă! Cei mai buni speakeri din Europa Centrală, de Nord și Estică vor veni la Timișoara pentru a obține biletul spre Washington, unde va avea loc Campionatul Mondial. Este visul meu să ajung acolo!”, a adăugat tânărul clujean.

Conferința de la București a inclus patru concursuri: discursuri pregătite și evaluări de discurs în Limba Română și Limba Engleză, la care au participat cei mai buni speakeri din cele 18 cluburi Toastmasters din România: Cluj (2), București (5), Brașov (2), Oradea, Arad, Timișoara (2), Satu Mare, Iași, Suceava, Botoșani, Brăila. Toastmasters este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership.

Related posts

Leave a Comment