Una dintre cele mai mari companii de ridesharing din România nu va mai fi disponibilă în România – Află care este motivul

Un jucător din sectorul mobilități părăsește piața din România. Este vorba despre FREE NOW care a decis ca operațiunile sale să înceteze pe piața locală. Aplicația FREE NOW nu va mai fi disponibilă în România începând din 30 iunie 2022. Informația a apărut într-un mesaj dat partenerilor din țara noastră.

„Ne pare rău să vă anunțăm că începând cu sfârșitul zilei de 30 iunie 2022, compania CLEVER Tech SRL va înceta activitatea sa în România. Aplicația FREE NOW nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noștri conform deciziei atașată acestui mail. Încetarea operațiunilor pe această piață a fost o decizie luată cu foarte mare greutate, care va permite companiei să se concentreze pe investiții ulterioare pe piețele cheie din Europa, în care obiectivul de a construi o platformă completă de servicii de multimobilitate se poate realiza”, este mesajul dat de către FREE NOW partenerilor.

Reamintim că pe 27 noiembrie 2019, Clever se transforma în FREE NOW, parte a grupului de mobilitate deținut de Daimler și BMW. În august 2021, FREE NOW anunța că Lennart Zipfel este noul Country Manager al companiei pentru România și că acesta va juca un rol activ în continuarea dezvoltării FREE NOW pe piața locală. Se pare că planurile nu s-au realizat, iar FREE NOW lasă piața locală unor companii precum Uber sau Bolt.

Related posts

Leave a Comment