Un tenor mexican va cânta într-un concert caritabil, în Biserica Reformată din Grigorescu

Artiști lirici, instrumentiști, scriitori și clerici își dau mâna pentru a organiza în Cluj un concert caritabil mai puțin obișnuit. Concertul va fi organizat în Biserica Reformată din cartierul Grigorescu, un simbol al arhitecturii organice din Transilvania, cu o acustică extraordinară. Concertul este sprijinit de maghiari, români, precum și de străini care s-au stabilit la Cluj. Pe scenă va urca și un tenor mexican. Scopul acestui concert este strângerea de fonduri pentru cadourile de Crăciun pe care le vor primi copiii care provin din familii vulnerabile.

Comunitatea artistică din Cluj se unește pentru a veni în sprijinul celor nevoiași. Pianistul Peter Kolcsar a avut inițiativa organizării unui concert caritabil, care va avea loc în data de 9 decembrie, în Biserica Reformată din cartierul Grigorescu, potrivit Via Cluj TV.

Evenimentul va începe cu un moment de rugăciune, în spirit ecumenic, spune protopopul reformat al Clujului, părintele Gabor Bibza.

În fața publicului vor evolua artiști lirici de la Opera Maghiară de Stat, precum soprana Katalin Kolcsar, ori de la Opera Națională Română, precum tenorul mexican Hector Lopez. Participanții vor fi invitați să facă donații pentru a strânge fondurile necesare pentru cumpărarea de cadouri de Crăciun destinate copiilor care provin din familii vulnerabile.

Related posts

Leave a Comment