Un tânăr de 19 ani, grav rănit într-o explozie. Un bloc întreg de pe strada Migdalului a fost evacuat

Un tânăr de 19 ani, student care locuia în chirie într-un apartament de pe strada Migdalului din cartierul Gruia, din apropierea stadionului CFR Cluj, a fost grav rănit într-o explozie care s-a produs azi. Persoanele care locuiau în cele 15 apartamente au fost evacuate. Cinci dintre aceste persoane au suferit şocuri nervoase.

Cel mai probabil, explozia a fost provocată de o acumulare de gaze. Explozia a fost urmată de un incendiu, iar tânărul care locuia în apartamentul în care s-a produs deflagraţia a suferit arsuri pe 15 la sută din suprafaţa corpului şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Explozia, produsă la ultimul etaj, a afectat 12 din cele 15 apartamente ale blocului. Incendiul a afectat trei apartamente, precum şi acoperişul imobilului. Pentru că există ipoteza că explozia a afectat structura de rezistenţă a blocului, încă nimeni nu ştie dacă proprietarii apartamentelor se vor putea întoarce acasă sau nu. O expertiză care va fi efectuată în zilele următoare va stabili în ce măsură blocul mai poate fi locuit.

 

La faţa locului au sosit primarul Emil Boc şi prefectul Gheorghe Vuşcan. Emil Boc a declarat că persoanele evacuate vor putea locui în locuinţe deţinute de municipalitate.

Related posts

Leave a Comment