Un film produs de câţiva elevi clujeni ajunge în finala Festivalului Mondial al Creativităţii de la San Remo

“Coffee with love” este titlul filmului care va fi în finala Festivalului Mondial al Creativităţii de la San Remo. Este vorba despre o producţie a unor elevi clujeni componenţi ai trupei de teatru “Audienţă Generală”.15 elevi de la Liceul Teoretic “Lucian Blaga” şi de la Liceul de Informatică ” Tiberiu Popoviciu”, din Cluj-Napoca, au reuşit sub coordonarea profesorului lor de limba română să se califice pentru a doua oră în finala festivalului de film de la Sanremo.
Dacă anul trecut, filmul lor “Five” a primit premiul I, anul acesta ei speră ca producţia “Coffee with love” să le aduca marele trofeu.
Filmul exprimă revolta elevilor clujeni cu privire la genurile de filme care se promovează acum şi prezintă povestea unei femeii care are un şir de premoniţii în vis în care i se transmite că soţul ei încearcă să o otravească.
Costurile deplasării la San Remo a întregului colectiv de 15 persoane se ridică la suma de 4.200 de euro. În acest sens elevii clujeni vor fi ajutaţi pe cât posibil de membri Ligii Întreprinzătorilor Români.
Tot aceştia îi vor ajuta pe tineri să organizeze o premieră a filmului în cinematografele clujene, care va avea loc cel mai probabil în 16 aprilie.

Related posts

Leave a Comment