Ultimate Fighting Tournament – Gala de MMA si Kickbox în Cluj-Napoca

În data de 15 aprilie 2016 va avea loc cea de-a 5-a ediție a Galei UFT – Ultimate Fighting Tournament.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor HORIA DEMIAN din Cluj-Napoca și va conține un spectacol de Lupte în Cușcă. Se vor disputa meciuri de MMA – Arte Martiale Mixte și Kickbox între cei mai buni sportivi din Cluj-Napoca dar și sportivi din țara și străinătate. Pe langă celebrele lupte în cușcă publicul va avea ocazia să vadă și un spectacol de sunet și lumini precum și nelipsitele animatoare.

La acest eveniment s-au pus în vânzare bilete în presale la prețul de 30 lei în Tribună iar laafis uftt Masa Vip la prețul de 120 lei/loc. Masa Vip contine 6 locuri. La ediția anterioară au participat peste 2400 de spectatori, MMA Transilvania, Tengu Cluj și Pretorienii Deva având cele mai numeroase galerii.

Biletele se pot achizitiona de la Standul de Bilete de la Iulius Mall, de la Sediul Omnipass de pe strada Avram Iancu nr. 27, de pe site-ul www.bilete.ro , din Magazinele Inmedio, Magazinele Germanos și de la Sediile Poștei Române.

Vă așteptăm în numar cât mai numeros să îi susțineți pe cei mai buni luptători din Cluj-Napoca!

Mai multe informații puteti sa găsiți pe pagina de FB: www.facebook.com/UFT.rosau pe pagina oficială a evenimentuluiwww.uft.ro.


Organizatorii țin să le mulțumească tuturor celor care se implică în dezvoltarea artelor marțiale și a sportului în general.

Related posts

Leave a Comment