UDMR se opune remanierii vreunuia dintre miniştrii săi


Kelemen Hunor, preşedintele executiv al UDMR, crede că o schimbare este binevenită, după opt luni de guvernare, dar nu crede că vreunul dintre miniştrii UDMR va fi remaniat.”O schimbare este binevenită, după opt luni de guvernare. Nu ne-am născut în fotoliul de ministru. Nu vom propune însă pentru remaniere nici unul dintre miniştrii UDMR”, a declarat la RFI de ministrul Culturii, preşedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor.
Hunor consideră că miniştrii UDMR şi-au făcut datoria: “Noi am ajuns la concluzia că în această perioadă de opt luni de zile, de când suntem la guvernare, colegii noştri, colegii mei şi-au făcut datoria şi au respectat atât angajamentele noastre în programul de guvernare, cât şi angajamentele noastre faţă de electoratul nostru şi nu credem că se impune o remaniere nici a domnului Borbely, nici a domnului Cseke, de vice-premier nici nu se pune problema şi în cazul meu, sigur, nu trebuie să mă pronunţ eu”, a mai spus Hunor.
Liderul UDMR se îndoieşte că un Guvern PDL-PNL ar fi posibil acum. “Eu consider că aceste zvonuri în ceea ce priveşte apropierea dintre PDL şi PNL nu se vor adeveri, din multe, foarte multe motive. Istoria convieţuirii între PD şi PNL, tot ce s-a întâmplat în ultimii şase-şapte ani nu este o premisă liniştitoare pentru o nouă colaborare, la jumătatea mandatului parlamentar”, explică ministrul Culturii, Kelemen Hunor.

Related posts

Leave a Comment