„U” Mobitelco s-a impus la Piteşti

Elevii lui Marcel Ţenter au câştigat, sâmbătă, la Piteşti, după un meci în care, câştigătoarea s-a decis în urma unei reprize de prelungiri. Chiar dacă au avut probleme majore de sănătate, înainte de meci, universitarii clujeni s-au impus cu scorul de 92 la 85.Prima parte a meciului i-a găsit la conducere pe clujeni, care, după primele 20 de minute, intrau la vestiare cu un avantaj de trei puncte, 33-30. Cel mai bun jucător, al primei reprzie a fost Zoran Krstanovic, care a reuşit un double-double cu 20 de puncte şi 11 recuperări, încă din primele 20 de minute.
Partea a doua a meciului a fost una echilibrată, astfel că pitestenii au redus din diferenţă, dar nici gazdele şi nici oaspeţii nu s-au distanţat decisiv, astfel, la finalul celor patru sferturi tabela arăta egalitate, 75-75.
Cele 5 minute de prelungiri le-au aparţinut, în mare măsură clujenilor, care au reuşit să înscrie 17 puncte, faţă de doar 10 reuşite de piteşteni, astfel că la finalul meciului scorul era 92 la 85, în favoarea alb-negrilor.
Cei mai buni marcatori din echipa clujeană au fost: Kyndall Dykes cu 29 de puncte şi 2 recuperări, Zoran Krstanovic cu 28 de puncte şi 17 recuperări, Branko Cuic cu 13 puncte şi 10 recuperări şi de Mihai Silvăşan autor a 13 puncte şi 7 recuperări.
„ Am avut parte de un meci extrem de greu, mai ales că opt jucători, din cei unsprezece înscrişi pe foaia de joc, au avut probleme medicale în cursul nopţii trecute. În urma prânzului pe care l-am servit pe drum, o parte din lot a suferit o intoxicaţie alimentare. Îi mulţumim kinetoterapeutului nostru, Raţiu Cătălin, pentru că a reuşit să-i pună pe picioare pe băieţi. Am fost în pragul de a anula acest meci din cauza problemelor medicale, dar atât jucătorii cât şi eu am considerat că e mai bine să jucăm pentru a rămâne în ritm”, a declarat antrenorul Marcel Ţenter.

Related posts

Leave a Comment