Tinerii democrat-liberali continuă acţiunile de binefacere!

Ieri, 3 iunie, OTPDL şi OSPDL au donat către Fundaţia “Buna Ana” îmbrăcăminte pentru copii şi persoane defavorizate. Hainele au fost colectate timp de două luni la sediul Partidului Democrat Liberal de către membrii organizaţiei de tineret. Înainte de a fi dăruite, acestea au fost sortate, curăţate şi împachetate.“În spiritul campaniei “Garderoba ta poate face minuni”, Organizaţia de Tineret a PDL Cluj s-a implicat activ prin donarea unor cantităţi generoase de articole vestimentare. “Mulţumim pentru mâna de ajutor întinsă”, a declarat Deica Dumitru, CEO a Fundaţiei “Buna Ana”.

Hainele donate vor fi împărţite în două categorii. O tranşă consistentă va fi oferită locuitorilor din judeţul Cluj, cu un nivel de trai scăzut. Cealaltă parte fiind folosită în cadrul magazinului umanitar “Buna Ana”, unde se comercializează haine noi sau donate, dar şi alte obiecte. Veniturile obţinute cu ajutorul acestui magazin au rolul de a susţine cheltuielile de funcţionare ale asociaţiei. Oricine doreşte să afle mai multe despre “Buna Ana” şi proiectele în curs de dezvoltare, este invitat să viziteze magazinul sau să acceseze pagina de internet.

“Pentru noi, parteneriatul cu societatea civilă este important, mai ales în ceea ce priveşte componenta socială. Prin aceste acţiuni, precum şi prin competiţiile sportive pe care le organizăm, dorim să fim cât mai aproape de comunitate şi în acelaşi timp să venim în sprijinul clujenilor aflaţi in dificultate”, a declarat Ovidiu Cîmpean, vicepreşedinte OTPDL Cluj-Napoca. “De-a lungul timpului OTPDL a colaborat cu numeroase ONG-uri de profil, printre care “Habitat pentru Umanitate”, “Women Solidarity”, Fundaţia “Buna Ana”, Fundaţia “Ionuţ Dardai” şi altele. De asemnea, în perioada sărbătorilor, a devenit o tradiţie pentru tinerii noştri vizitarea diverselor centre de copii sau bătrâni” a adaugat vicepresedintele OTPDL Cluj-Napoca.

Pe 1 iunie, tinerii democrat liberali au organizat o acţiune de donare de sânge, în cadrul căreia s-au asigurat circa 6 litri de sânge pentru spitalele de copii din Cluj-Napoca.

Totodată, în 2 iunie tinerii democrat liberali au organizat o acţiune în parteneriat cu Fundaţia “Ionuţ Dardai”, prin care s-au împărţit dulciuri copiilor aflaţi în parcurile clujene.

Related posts

Leave a Comment