Tenorul Alessandro Safina canta cu Orchestra Operei din Cluj

După sute de concerte live de succes în întreaga lume, Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni, vine pe 14 decembrie, în premieră, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de la ora 19.30 pentru a susţine un concert înălţător, plin de magnetism şi virtuozitate.

 

eveniment recomandat de DISPERSIE#Răspândim Idei

 

 

 

Cu aproape o lună înainte de concert, tenorul Alessandro Safina dezvăluie una dintre surprizele de proporţii pregătite spectatorilor clujeni: onorat şi emoţionat, artistul va concerta pe scena Sălii Polivalente din Cluj în acompaniamentul a peste 60 de instrumentişti ai Orchestrei Operei Naţionale Române Cluj-Napoca. Ei îl vor însoţi pe îndrăgitul tenor în periplul muzical grandios propus publicului din Ardeal.

 

”Am colaborat cu nenumărate orchestre simfonice internaţionale. Deşi aş putea spune că fiecare experienţă a fost diferită, notorietatea şi valoarea incontestabilă a fiecărui artist m-au făcut să mă simt onorat, emoţionat şi mi-au întărit, de fiecare dată, convingerea că trebuie să menţin ştacheta şi să confirm calitatea actului artistic. Aceste provocări au marcat în sens pozitiv parcursul carierei mele muzicale. Colaborarea cu Orchestra Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca mă bucură cu atât mai mult cu cât ştiu că valoarea ei este confirmată de reputaţie, de notorietatea mare la nivel naţional şi internaţional. Cu siguranţă, revenirea pe scena Sălii Polivalente din Cluj mă va apropia mai mult de România, această ţară deosebită unde am avut şansa să descopăr oameni minunaţi şi să îmi întâlnesc sufletul pereche. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu publicul cald din România şi sper ca acest concert să însemne cadoul meu oferit tuturor melomanilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă”, a declarat Alessandro Safina.  

 

Arii celebre de operă, abordări muzicale inedite în stilul pop-opera, precum şi melodii în ton cu atmosfera sărbătorilor de iarnă, reprezintă ingredientele unui spectacol total, a cărui ”textură” fină va cuprinde fiecare colţişor din Sala Polivalentă.

 

Charmantul tenor italian a cucerit  audienţa din România cu interpretarea melodiei ”Luna”,coloana sonoră a telenovele de succes ”Clona”.

Cei care nu i-au cunoscut încă muzica, au şansa să o facă acum, mai ales că pot achiziţiona bilete la preţuri speciale, odată cu oferta lunii noiembrie: la fiecare bilet cumpărat, al doilea este CADOU. 

 

Promoţia 1+1, la biletele concertului Alessandro Safina este disponibilă  atât online pewww.bilete.ro şi www.eventim.ro precum şi în magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio.

 

Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc, astfel: 63 lei (Categoria a IV-a), 116 lei (Categoria a III-a), 168 lei (Categoria a II-a), 210 lei (Categoria I), 263 lei (VIP) şi 315 lei (Golden VIP).

Related posts

Leave a Comment