Teatru alternativ pentru clujeni

Compania Create.Act.Enjoy este onorată să vă invite la premiera spectacolului de teatru “Un Toast cu Diavolul”
Un Toast cu Diavolul este un spectacol de teatru alternativ construit după o idee a celebrului scriitor american, M.J. Weeks, o comedie savuroasă despre o multinaţională condusă de-a lungul veacurilor cu o mână de fier de nimeni altul decât Lucifer.

Diavolul secolului XXI se recomandă drept un business-man stilat și șarmant, directorul singurei corporații subpământene. Alături de două nimfe demonice, Diavolul destăinuie povestea sinceră a succesului său, având drept cadru o petrecere de senzație. Comic, subtil și tranșant, spectacolul Un Toast cu Diavolul este o parabolă a high life-ului contemporan, o parodie a obiceiurilor, limbajului şi lumii „corporate”. Istoria omenirii este şi istoria companiei SatanCorp, care, cu ocazia împlinirii unei respectabile vârste, îşi analizează reuşitele şi eşecurile, povestind despre susţinătorii şi rivalii săi.

Înfiinţată în 2011, compania Create.Act.Enjoy are în palmares numeroase activităţi în sfera teatrului independent, a filmului şi a terapiei prin artă, producțiile realizate participând la diferite festivaluri naţionale şi internaţionale de teatru și film. De asemenea, campania „Artă pentru viaţă”, desfășurată în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca s-a bucurat de un real succes, punând în evidență arta ca metodă de terapie.

Evenimentul va avea loc în data de 28 noiembrie, ora 19.00 în Cafeneaua Piano Cazola (str. Virgil Fulicea, nr.3).

Related posts

Leave a Comment