Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș amână întâlnirea cu fanii de la Cluj până pe 22 decembrie

Luând în considerare creșterea exponențială a numărului de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 și ținând cont de măsurile deja întreprinse la nivel național pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, organizatorii concertului Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș care ar fi trebuit să se desfășoare pe 29 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, a fost reprogramat.

Concertul va fi prezentat publicului de la Cluj, în data de 22 decembrie 2021, în aceeași locație. Biletele achiziționate rămân valabile pentru reprezentația din luna decembrie, fără a fi necesară preschimbarea lor. În plus, spectatorii care dețin bilete pentru concertul programat inițial în data de 29 octombrie vor beneficia de o ședință „Meet & Greet”, o întâlnire specială cu artiștii după terminarea concertului din decembrie.

Persoanele care doresc recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să se adreseze agenției de bilete emitente.

Organizatorii le mulțumesc tuturor pentru înțelegere și le recomandă să aibă grijă în continuare de sănătatea lor și a celor dragi și să rămână în siguranță.

Related posts

Leave a Comment