Tabără etnografică de vară, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Muzeul Etnografic al Transilvaniei organizează, în perioada 1 iulie – 29 august, a 14-a ediție a Taberei Etnografice de Vară, destinată copiilor cu vârsta între 6 – 16 ani. În Secția în aer liber a Muzeului, în spații special amenajate, se vor desfășura atelierele îndrăgite, an de an, de către copii: pictură de icoane pe sticlă, modelaj în lut, confecționare de accesorii din mărgele.
Având durata de 4 ore pe zi, de la ora 10 la ora 14, activitățile sunt relaxante, stârnesc interesul și creativitatea copiilor și le aduc satisfacția lucrului frumos făcut de mâinile lor. Activitățile se desfășoară prin rotație zilnică (câte 1 activitate pe zi). Astfel, copiii lucrează într-un ritm lejer și realizează lucrările dorite de ei în timp scurt, iar atelierele au, pe rând, locuri disponibile pentru toți copiii doritori. Perioada din vacanță petrecută în tabără stă sub semnul bunei dispoziții, al creativității, al lucrului în aer liber și al pasiunii pentru frumos.

Tabăra de vară se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani şi se va desfăşura în perioada 1 iulie – 29 august 2014, cu excepția sărbătorilor legale, de luni până vineri, între orele 10 – 14, cu pauză de masă de la ora 12.00 la 12.30, o gustare adusă de acasă.

Locația: Parcul Etnografic Romulus Vuia, str. Tăietura Turcului FN, Cluj-Napoca

Condiții de înscriere și taxă: Înscrierile se fac la locul de desfășurare a Taberei. Taxa: 20 lei/zi. Se fac înscrieri pe serii de 5 zile (cu posibilitatea recuperării zilelor lipsă, pe durata Taberei 2014).

Related posts

Leave a Comment