Studenţii Universităţii Babeş-Bolyai vor participa la cea mai importantă competiţie de management din lume

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai vor participa, la începutul anului 2018, la John Molson Undergraduate Case Competition. Este vorba de cea mai prestigioasă competiţie de studii de caz în management la nivel global.

Competiţia va avea loc în perioada 18-24 februarie 2018, la John Molson School of Business din Montreal (Canada). UBB va fi reprezentată la competiţia din Canada de o echipă alcătuită din patru studenţi. La competiţia din 2018 vor participa 24 de universităţi din 14 ţări din America, Asia, Australia şi Europa. UBB este singura universitate românească din cele 6 care vor reprezenta continentul european.

 

„Această invitaţie reprezintă o recunoaştere a rezultatelor obţinute până acum de UBB-FSEGA la concursuri internaţionale de studii de caz, cum ar fi competiţia de la Harvard University, University College London, HEC Paris, Sant’Anna School of Advanced Studies din Pisa sau Solvay Brussels School of Economics and Management. Îi felicităm pe studenţii noştri pentru rezultatele obţinute în ultimii ani, rezultate care au stat la baza selectării UBB pentru participarea la acest eveniment prestigios. Le dorim mult succes la Montreal”, afirmă decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB, conf. dr. Răzvan Mustaţă.

Related posts

Leave a Comment