Steve Aoki, pe scena principală la Neversea 2022

Artistul faimos Steve Aoki va urca pe scena principală a festivalului Neversea, la ediția din anul 2022. Din show-ul lui nu va lipsi celebrul moment „Cake Me”, mult așteptat de către public. Artistul vine în această vară la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa și pregătește un show incendiar pentru fanii din întreaga lume care vor simți din nou libertatea pe The Island of Dreams.

DJ-ul și producătorul american, cu origini japoneze, este nerăbdător să urce iar pe una dintre scenele sale preferate. Bineînțeles că din show-ul lui nu va lipsi celebrul moment „Cake Me”, unul dintre cele mai așteptate momente de public, când artistul aruncă torturi în mulțime.

Producătorul nominalizat de două ori la premiile Grammy, Steve Aoki face din orice apariție pe mainstage un adevărat spectacol. Pasionat și de noile tehnologii, Steve Aoki cumpără frecvent bunuri digitale și împărtășește mereu publicului detalii despre achizițiile sale.

În timpul unui eveniment live în Boston, Steve Aoki a oprit muzica pentru a le arăta tuturor ultimul NFT pe care și-l cumpărase: un desen cu un extraterestru roz, pe care a dat 269.69 ETH, echivalentul a 859.000 de dolari.

Acesta a declarat că NFT-urile îl fac să se simtă din nou copil. Colecția Dream Catcher, pe care a deținut-o, a fost vândută pe piața NFT cu suma de 4,25 milioane de dolari. Festivalul Neversea, ajuns la cea de-a patra ediție, are loc în acest an între 7 și 10 iulie.

Prețurile abonamentelor pornesc de la 124 euro + taxe pentru General Acces și ajung la 260 de euro + taxe pentru VIP.

Related posts

Leave a Comment