“Star Wars”, episodul VII. Unde şi când va fi lansat

Cel de-al şaptelea film din seria “Războiul stelelor/ Star Wars” va fi turnat în Marea Britanie, au anunţat, vineri, reprezentanţii companiei LucasFilm, informează Realitatea.net.Cele şase filme precedente din franciza “Star Wars” au fost turnate, parţial, în Marea Britanie, în studiouri legendare, precum Pinewood, Elstree şi Shepperton.

Grupul Disney a anunţat că va lansa trei noi filme din seria “Războiul stelelor”, după ce a achiziţionat, în octombrie 2012, studiourile LucasFilm deţinute de George Lucas, creatorul acestei francize, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari.

Cel de-al şaptelea film din serie, intitulat “Star Wars: Episode VII”, va fi regizat de J.J. Abrams şi va fi lansat pe marile ecrane în anul 2015.

Potrivit specialiştilor, noul proiect va contribui la revigorarea industriei cinematografice britanice, care a cunoscut anul trecut un moment deosebit de fast graţie succeselor de box office realizate de cele mai recente filme din francizele “James Bond” şi “Harry Potter”.

Franciza “Star Wars” a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977, potrivit www.romanialibera.ro.

Related posts

Leave a Comment