SportinCluj.ro: România şi câştigătoarea ultimelor două ediţii de Copa America la fotbal vor juca un meci amical pe Cluj Arena

Echipa naţională de fotbal a României va întâlni reprezentativa statului Chile într-o partidă amicală programată în data de 13 iunie, pe Cluj Arena, la trei zile după meciul retur al „tricolorilor” cu Polonia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, potrivit SportinCluj.ro.

Chile, condusă în prezent de pe banca tehnică de argentinianul Juan Antonio Pizzi, este câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Copei America şi are în componenţa lotului fotbalişti care evoluează la cluburi importante din Europa, precum: Alexis Sánchez (Arsenal),  Gary Medel (Internazionale Milano), Claudio Bravo (Manchester City) sau Arturo Vidal (Bayern München).

 

Până la confruntarea cu sud-americanii, România va juca şi un meci oficial pe Cluj Arena. În data de 26 martie, de la ora 21:45, formaţia pregătită de Christoph Daum va întâlni Danemarca în preliminariile Campionatului Mondial care se va desfăşura anul viitor în Rusia.

Related posts

Leave a Comment