SportinCluj.ro: Olimpia Cluj revine pe terenul de fotbal

Jucătoarele echipei de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca, campioana României, au revenit pe teren după vacanţa de iarnă. Peste 70 de jucătoare ale celor trei echipe din cadrul clubului clujean au revenit la antrenamente înainte de continuarea meciurilor din sezonul 2016-2017, potrivit site-ului oficial al clubului clujean, potrivit SportinCluj.ro.
Reunirea lotului a avut loc în data de 8 ianuarie. Odată cu reunirea au fost anunţate loturile pentru cea de a doua parte a sezonului fotbalistic. Astfel că sub tricourile primei echipe a clubului Olimpia vor evolua 27 jucătoare, dintre care vor fi câteva jucătoare chiar din generaţia 2000, în lotul echipei Olimpia 2 vor evolua 21 jucătoare care fac parte din generaţiile 2001-2004, iar în lotul de junioare vor evolua 23 de jucătoare, acestea făcând parte din generaţiile 2005-2009.
În această perioadă au loc patru antrenamente pe săptămână la Baza Sportiva „Unirea” din Mănăştur, un antrenament de TRX pentru jucătoarele de la Olimpia 1, iar de joi până sâmbătă, toate grupele vor beneficia de accesul la Sala de Sport de la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu, Sala de Sport de la Şcoala „Iuliu Haţieganu” şi Sala Polivalentă.
Citiţi mai mult AICI

Related posts

Leave a Comment