SportinCluj.ro: Criza majora la FC Universitatea Cluj

FC Universitatea Cluj trece printr-o criză majoră. Clujenii au pierdut cu scorul de 0-2 partida disputată pe teren propriu împotriva Gloriei Buzău, relatează SportinCluj.ro.

mbele goluri au fost marcate din penalty, de către Valentin Alexandru, în minutul 39, şi de Dragoş Huiban, în minutul 79. Ca urmare a startului prost de sezon, FC Universitatea Cluj se află pe locul 17, direct retrogradabil, în condiţiile în care sezonul trecut a jucat play-off-ul pentru promovarea în Liga I. Eşecul promovării a fost plătit de managerul Ioan Ovidiu Sabău şi de antrenorul Bogdan Lobonţ.

 

Acum, o serie de publicaţii locale din Cluj au lansat o serie de fake news legate de demisiile unora dintre membrii conducerii clubului, precum şi de plecarea antrenorului Cristian Dulca. Însă, antrenorul a fost reconfirmat în funcţie, iar cei care vor plăti vor fi jucătorii, care nu au reuşit să se ridice la nivelul pretenţiilor conducerii. De aceea, în meciul cu Metaloglobus Bucureşti, Universitatea Cluj ar putea arăta cu totul altfel. Printre jucătorii care ar putea pleca se numără şi unii dintre portughezii care au venit la Cluj în această vară.

Related posts

Leave a Comment