SportinCluj: U-BT joacă în Final 8 al Cupei României la baschet masculin

Echipa clujeană U-BT își începe sâmbătă parcursul în turneul Final 8 al Cupei României la baschet masculin. Turneul este organizat în Cluj-Napoca, potrivit SportinCluj.ro.

”În contextul pandemiei, turneul se va desfășura cu măsuri stricte pentru a preveni infectarea participanților cu virusul Sars Cov-2. Echipele vor fi cazate în același hotel, în sistem de bulă, și vor putea merge doar la sală pentru antrenamente, respectiv meciuri.

Baschetbaliștii pregătiți de Duško Vujošević și Mihai Silvășan sunt hotărâți să își apere trofeul adjudecat anul trecut. Din acest punct de vedere, merită să ne aducem aminte de finala din Sala Sporturilor Horia Demian, când 2.500 de suporteri i-au condus pe clujeni spre victorie în fața celor de la CSM CSU Oradea.

U-Banca Transilvania traversează un sezon la înălțime, ocupând primul loc în Liga Națională, cu un bilanț de 12 victorii din tot atâtea posibile. Mai mult, Richard și compania au impresionat și la turneul preliminar al Cupei României, desfășurat la Arena de Baschet, în luna noiembrie. Sportivii noștri au repurtat trei succese, trecând de FC Argeș Pitești, Dinamo București și CSM Galați.

Drept urmare, alb-negrii s-au pregătit pentru turneul final al Cupei, acolo unde vor da piept în prima confruntare cu BC CSU Sibiu. Trupa lui Dan Fleșeriu este una dintre cele mai puternice grupări din campionat, fiind ocupanta poziției secunde. Vulturii au strâns 11 rezultate pozitive și 2 înfrângeri. În schimb, în Cupa României, trupa de pe Cibin s-a aflat pe primul loc într-o grupă cu CSO Voluntari, CS SCM Timișoara și CSM Târgu Jiu”, potrivit U-BT.ro.

Related posts

Leave a Comment