SportinCluj: U-BT a invins-o pe Szolnoki Olaj

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a obţinut prima victorie din jocurile de verificare. Echipa clujeană a trecut Szolnoki Olaj cu scorul de 90-83. Partida a avut loc la Belgrad, acolo unde formaţia clujeană a disputat în ultimele zile alte două meciuri amicale, în care a fost înfrântă, potrivit SportinCluj.ro

 

Duelul cu formaţia maghiară a început într-o manieră echilibrată, astfel că după primul sfert, tabela indica 20-19. Apoi, distanţa a crescut în favoarea lui Szolnoki, care a intrat la cabine sub adăpostul a şase lungimi, 40-34.

 

Reveniţi pe teren, jucătorii noştri au oferit un baschet mult mai complet. Combinaţiile au ieşit perfect, iar la finalizare s-au aflat adesea Patrick Richard, Darko Planinić sau Karlo Žganec. Drept urmare, U-BT a înscris 29 de puncte în actul al treilea şi a evoluat remarcabil şi în sfertul decisiv. În absenţa lui Brandyn Curry, Andrei Mureşan a ieşit la rampă.

 

Darko Planinić a totalizat 19 puncte şi 6 recuperări. Karlo Žganec a adăugat 16 puncte, 5 recuperări şi 3 intercepţii. Tot 16 puncte şi-a trecut încont şi Patrick Richard, alături de 5 pase decisive şi 3 recuperări. Artis Ate s-a remarcat prin 12 puncte, 6 recuperări şi 2 assist-uri, în timp ce Andrei Mureşan, surpriza plăcută a duelului, a izbutit 11 puncte, 2 recuperări, 2 intercepţii şi o pasă decisivă.

 

Citiţi mai mult AICI

Related posts

Leave a Comment