SportinCluj: Nelu Varga îl amenință pe Gigi Becali cu tribunalul

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a inflamat lumea fotbalului românesc, după ce a afirmat că frații Kovacs, care activează în elita arbitrajului românesc, i-ar dezavantaja echipa, pentru a favoriza CFR Cluj. În acest context, acționarul principal al CFR Cluj, Nelu Varga, îl amenință pe Gigi Becali cu tribunalul. De data aceasta, nu ar fi vorba de un proces penal de genul căruia i-a adus finanțatorului FCSB o ședere după gratii și ștampila oficială de infractor, ci de un proces civil, potrivit SportinCluj.ro.

”Sunt numai enormități ceea ce spune domnul Becali, numai prostii. Prima oară am zâmbit, după aceea, când a început lumea să mă sune, mi-am dat seama că e ceva serios și că dânsul chiar a dat acele declarații. Știți cum e, Gigi Becali glumește cam mult…

A spus niște enormități mai mari decât el și vreau să-l anunț oficial pe această cale că dacă va continua ne vom întâlni la tribunal și s-ar putea să-l coste daunele mai mult decât a băgat domnia sa în FCSB până acum!

Nu avem nicio treabă, nu există ceea ce spune domnul Becali. După cum bine știți, dânsul este specializat în valize și nu noi. În niciun caz eu! Vorbesc cel puțin de mandatul meu la CFR Cluj, de când sunt patron la această echipă.

Mi-e penibil puțin să stau să comentez astfel de declarații, sunt niște afirmații aiuritoare ale domnului Becali. Chiar îmi pare rău când văd asemenea lucruri și stau să mă gândesc care e adevărata sa față.

Când se bucura și îl lăuda după un meci direct cu noi pe Istvan Kovacs, ce bun arbitru e, ce român adevărat e, sau acum când spune că e vândut ungurilor. Că este killer-ul de casă al lui Neluțu Varga, că vrea să ajute CFR-ul să câștige titlul…”, a spus Nelu Varga, pentru Fanatik.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali şi-a mandatat avocatul să ceară grațierea. El ar urma să facă trei ani de închisoare

SportinCluj: Ce spune Nelu Varga despre situația lui Ermal Krasniqi

Related posts

Leave a Comment