SportinCluj: Liga 1 își schimbă regulamentul

Modul în care se vor derula partidele din Liga 1 în restul sezonului va fi diferit de cel de până acum. Pentru a feri jucătorii de accidentări, după auza forțată impusă de pandemia de coronavirus, echipele vor avea voie să facă cinci schimbări în decursul unei partide. Noua regulă a fost propusă de antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, potrivit SportinCluj.ro.

CFR Cluj este echipa cu cele mai multe și cu celel mai valoroase rezerve. Echipa clujeană și-a consolidat lotul pentru că, până acum, a fost nevoită, practic, să mizeze pe două echipe: una pentru cupele europene și alta pentru Liga I.

Această strategie a dat rezultate. CFR Cluj a avut un parcurs excelent în cupele europene, iar în Liga 1 este liderul la zi al clasamentului și favorită certă pentru obținerea unui nou titlu. Mai mult, pentru că au avut șansa să joace, rezervele CFR Cluj au crescut în valoare și au fost capabile să evolueze bine și în competițiile europene. Mai mult, CFR Cluj are și o echipă-satelit în Liga a III-a, care poate furniza jucători ambițioși și de valoare, care pot face pasul spre Liga I fără nici o problemă.

 

Citiți mai mult AICI

Related posts

Leave a Comment