SportinCluj: Încă trei juniori și-au prelungit contractele cu Universitatea Cluj

Conducerea FC Universitatea Cluj a reușit să prelungească înțelegerile cu trei dintre cei mai talentați juniori, formați de echipa transilvăneană. Este vorba de Alex Fărăgău, Patrik Kis și Cosmin Larionesi, care și-au prelungit înțelegerea cu ”U” până în 2029, potrivit SportinCluj.ro.

Iată prezentările celor trei juniori, realizate de site-ul oficial al echipei clujene:

”Alex Fărăgău

Crescut de ”U”, fundașul dreapta în vârstă de 18 ani a debutat pentru echipa mare în duelul cu CSM Alexandria din sezonul trecut al Cupei României.

În prezent, Alex Fărăgău evoluează sub formă de împrumut la CSM Ceahlăul Piatra Neamț. A bifat șapte partide în liga secundă și două meciuri în Cupa României în prima parte a acestui sezon.

Patrik Kis

Portarul în vârstă de 18 ani a jucat pentru toate grupele de juniori ale clubului nostru. În acest sezon, Patrik Kis apără poarta celor de la ACS Târgu-Mureș, formație aflată pe locul 5 în seria a noua din Liga a III-a.

Cosmin Larionesi

Tânărul mijlocaș în vârstă de 18 ani a ajuns în academia clubului nostru la începutul sezonului 2021/2022.  În sezonul actual, Cosmin Larionesi face parte din lotul celor de la Gloria Bistrița, formație care ocupă prima poziție în clasamentul seriei a noua din Liga a III-a”.

Related posts

Leave a Comment