SportinCluj: Florin Mitrea, legitimat la Universitatea Cluj

Unul dintre cei mai buni pasatori din Liga a II-a va juca pentru Universitatea Cluj. Este vorba de fundașul stânga Florin Mitrea (27 de ani), scrie SportinCluj.ro.

”Fotbalistul originar din Turnu Măgurele a început fotbalul la clubul local, care pe atunci purta numele de Voința Saelele. Alături de formația din Teleorman a reușit două promovări consecutive, inițial în Liga a III-a, după care la sfârșitul sezonului 2018 – 2019 a ajuns cu Turris în Liga 2. A bifat 37 de partide în tricoul lui Turris la nivelul celei de-a doua divizii, reușind să ofere patru pase de gol. Una dintre performanțele ce îl scot în evidență ca jucător pe Florinel Mitrea sunt cele trei assist-uri pe care le-a oferit într-un singur joc, fiind vorba de victoria celor de la Turris cu Pandurii Târgu Jiu (5-0) de la începutul stagiunii trecute.

După retragerea din campionat a echipei de pe malul Dunării, Florinel a intrat în vizorul formațiilor din Liga 1. Într-un final a făcut pe prima scenă a fotbalului românesc și a semnat cu Chindia Târgoviște în iarna acestui an. A strâns opt prezențe în tricoul Chindiei până la finalul sezonului”, potrivit FCUCluj.ro.

Related posts

Leave a Comment