SportinCluj: CFR Cluj amenință că nu se va mai prezenta la meciul cu FC Argeș

CFR Cluj a pierdut meciul de acasă cu Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 2-1, după o serie de decizii abuzive ale arbitrului George Găman. Acesta a anulat un gol valabil al CFR Cluj, înscris de Costache, și a privat echipa clujeană de trei penalty-uri clare. În aceste condiții, patronul CFR Cluj, Nelu Varga, a anunțat că CFR Cluj nu se va prezenta la meciul cu FC Argeș, programat după partida din deplasare cu AS Roma. Informația a fost confirmată și de Marius Bilașco, relatează SportinCluj.ro.

”Poți să pierzi un joc, să faci greșeli, dar nu în maniera asta. Au fost mai multe penalty-uri, un gol valabil marcat de Ciobotariu. Nu știu ce s-a întâmplat. „Centralul” a văzut el ofsaid la gol, n-am mai întâlnit așa ceva. Am avut o discuție amicală cu el înainte de meci, era vorba de respect, dar… Suntem dezavantajați, e cert.

Am atras atenția și anul trecut, în play-off. Nu avem nicio șansă când vii și arbitrezi de o asemenea manieră. Decizia patronului e de a nu ne prezenta la partida următoare. După meciul de la Roma nu vom merge la Pitești. Am atras atenția, e mesaj direct de la patron.

Bagi mingea în poartă și ți se scoate! Nu se poate așa ceva. Nici unul nu se afla în ofsaid. Nu ai voie să anulezi un gol perfect valabil! Este tragic ce se întâmplă cu arbitrajul la noi!”, a declarat Marius Bilașco, pentru Gazeta Sporturilor.

Related posts

Leave a Comment