SportinCluj: CFR Cluj a retras trei jucători importanți de pe lista pentru Liga I

Campioana României, CFR Cluj, a decis să retragă trei jucători importanți de pe lista celor care au dreptul de a juca în Liga I. Este vorba de Mike Cestor, de Rachid Bouhenna și de Runar Mar Sigurjonsson, potrivit SportinCluj.ro.

Mike Cestor a refuzat să își prelungească înțelegerea cu CFR Cluj și se pregătește să plece de la echipa clujeană. El a intrat în ultimele șase luni de contract și poate semna cu orice echipă. Fundașul central de origine franceză este curtat intens de două dintre rivalele CFR Cluj din Liga I, FCSB și CSU Craiova.

Rachid Bouhenna a fost adus la echipă de fostul antrenor al CFR Cluj, Marius Șumudică. El nu intră în vederile tehnicianului Dan Petrescu.

Runar Mar Sigurjonsson s-a accidentat destul de grav și, cel mai probabil, va lipsi de pe teren în următoarele luni.

În schimb, pe lista pentru Liga I se vor regăsi toți jucătorii transferați de CFR Cluj în această iarnă. Este vorba de Kristian Dimitrov, Marko Dugandzic, Raoul Mal, Daniel Neguț, Daniel Bîrligea, Yuri Matias, Roger Rodrigues, Răzvan Sava, Sergiu Buș și Cătălin Itu.

Related posts

One Thought to “SportinCluj: CFR Cluj a retras trei jucători importanți de pe lista pentru Liga I”

  1. […] și în afara terenului de joc. Patronul FCSB, Gigi Becali, încearcă să provoace tensiuni la CFR Cluj, acolo unde atacantul francez Bilel Omrani a intrat în ultimele șase luni de contract, potrivit […]

Leave a Comment