SportinCluj: CFR Cluj a eliminat-o pe FC Astana in preliminariile Ligii Campionilor

CFR Cluj a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din istoria sa. Echipa clujeană a reuşit să se califice în turul II preliminar al Ligii Campionilor, după ce a eliminat o echipă cu un buget mult mai mare, FC Astana. Eroul meciului a fost atacantul Bilel Omrani, potrivit SportinCluj.ro.

În meciul tur, din capitala Kazahstanului, redenumită Nursultan, după dictatorul local, CFR Cluj a pierdut cu 1-0. În meciul de la Cluj, Murtazaev părea să fi îngropat speranţele de calificare ale clujenilor, printr-un gol marcat în minutul 4.

Însă salvatorul Clujului a fost în această seară Bilel Omrani. Francezul a egalat în minutul 10. Apoi, tot el, a adus CFR Cluj în avantaj în minutul 26.

 

După zeci de minute de chin, tot Bilel Omrani a adus calificarea, prin golul marcat în minutul 73. Calificarea a fost salvată în prelungiri de către portarul Giedris Arlauskis.

 

În urma meciului rămâne geniul lui Dan Petrescu, care a ştiut să reinventeze o echipă sufocată de un debut prost de sezon, inspiraţia lui Bilel Omrani şi munca titanică a unei echipe care a ştiut să rămână unită în ciuda sorţilor defavorabili, plus un public extraordinar: 10.000 de clujeni au scandat numele echipei favorite chiar şi atunci când CFR Cluj părea să dezamăgească.

Related posts

Leave a Comment