SportinCluj: Ce spune Costel Enache după înfrângerea Universității cu Petrolul

FC Universitatea Cluj a pierdut șansa de a se lupta la promovare, în urma înfrângerii cu Petrolul Ploiești. Clujenii vor juca în play-out. Antrenorul Universității Cluj, Costel Enache, a comentat rezultatul partidei, transmite SportinCluj.ro.

„Ăsta e fotbalul, e frustrant, e un sport de la care nu ai cum să ceri dreptate. Poți să joci senzațional și să pierzi. Astăzi s-a demonstrat lucrul acesta. Eu nu sunt chiar foarte supărat. Sunt trist pentru rezultat. Sunt trist pentru că nu am reușit să atingem un obiectiv care să ne țină flacăra vie și chiar motivația, dar pe joc nu sunt supărat. Am arătat ca o echipă bine organizată, o echipă reactivă, care știe ce are de făcut în teren. Chiar dacă jocul a scăzut în intensitate în a doua parte, în prima repriză am arătat ca o echipă adevărată. Dacă vom menținem lucrurile așa, grupul acesta are o șansă foarte bună pentru viitor. Asta vom mai discuta. Golul de la centrul terenului se întâmplă o dată pe campionat. Nu cred că vom mai primi așa goluri. S-a întâmplat chiar azi, după ce am avut o sumediene de ocazii. Cred că acolo s-a făcut diferența”, a spus Costel Enache, pentru FCUCluj.ro.

El a admis că, oricum, șansele Universității Cluj de a se califica în play-off erau mici, după ce echipa clujeană a pierdut cele trei puncte la masa verde, pentru că nu s-a mai disputat partida cu Farul Constanța. ”În prima repriză dacă gestionam mai bine momentul de finalizare, lucrurile ar fi stat cu totul altfel, dar pentru asta nu sunt supărat. Sunt supărat pentru faptul că puteam gestiona mai bine partea a doua a jocului. Am revenit la 1-1 și am avut iar o ocazie foarte bună de a marca pentru 2-1. Acel 11 metri de final chiar nu conta pentru că lucrurile erau scrise. E dureroasă înfrângerea în orice formă a ei, dar astăzi și un rezultat de egalitate era unul de tristețe”.

Related posts

Leave a Comment