SportinCluj: Ce spune Costel Enache după ce U Cluj a revenit în lupta pentru promovare

FC Universitatea Cluj are un parcurs bun, care a readus-o în lupta pentru promovare. Ultima victorie, cu CSM Slatina, a venit în minutele de prelungire. Antrenorul Universității, Costel Enache, este de părere că acest parcurs este unul normal, care recompensează munca susținută a elevilor săi, potrivit SportinCluj.ro.

„Cu toții am vrea să avem o liniște în timpul jocului, iar la final de partidă să stăm picior peste picior, dar vedeți că nu se poate. Știam că vor veni și momente de astea. V-am spus tot timpul că lupta e echilibrată, echipele sunt foarte apropiate ca valoare. Mă așteptam să apară un astfel de moment. E al șaselea joc oficial câștigat și e pe undeva normal ca lucrurile undeva să sufere. Nu suntem construiți pentru continuitatea asta senzațională, plus că adversitatea este foarte bună. Rămânem cu punctele astăzi, dar profesional sunt puțin supărat. Știu că băieții mei pot mai mult. Ei muncesc foarte mult și le cunosc potențialul. Nu am fost într-o zi bună, însă știu că au făcut tot ce au depins de ei. Poate nu am fost inspirați cu o parte din antrenamente. Am încercat să asigurăm o continuitate, pentru că urmează Cupa României și apoi meciuri unul după altul.

Nu neapărat aștept un joc de posesie, dar aștept un joc mult mai eficient ofensiv. Astăzi am fost cam lenți și nu am reușit să desfacem apărarea nici cu acțiuni individuale, nici cu acțiuni rapide, nici cu atac direct. Am avut câteva ocazii. Nu le-am fructificat și uite că pe final am tremurat. Eu cred că a venit golul acesta ca o recompensă a încrederii jucătorilor și a muncii făcute până acum. Chiar și astăzi, chiar dacă nu au arătat senzațional, să știți că băieții muncit și au suferit. E foarte dificil pentru ei, și îi înțeleg, pentru că suferim neavând un teren bun de iarbă. E o altă dinamică aici, față de sintetic, unde ne antrenăm. Modul de a transmite mingea e cu totul altul, iar acolo suferim puțin, dar au fost momente în care am gestionat deciziile destul de greu sau târziu”, a spus antrenorul Universității la finalul partidei, potrivit FCUCluj.ro.

Related posts

Leave a Comment