SportinCluj: Cât costă abonamentele pentru fanii U-BT în EuroCup

Suporterii echipei de baschet masculin U-BT Cluj au posibilitatea să își cumpere abonamente pentru EuroCup, transmite SportinCluj.ro. Iată anunțul oficial, postat pe site-ul echipei. U-BT.ro:

”În perioada 10 – 25 septembrie te poți abona la meciurile din BKT EuroCup, online sau la casa de bilete de la Sala Sporturilor “Horia Demian” (deschisă pe 11 septembrie  în intervalul 14:00 – 19:00 și 14 septembrie în intervalul 15:00 – 19:00). Mai jos este procedura de abonare din această etapă. Dacă întâmpini probleme sau ai nevoie de informaţii, te rugăm să ne scrii pe adresa fanzone@u-bt.ro.

* Reducerea pentru copii (3-15 ani), elevi, pensionari este valabilă doar prin prezentarea unui act doveditor (de exemplu: certificat de naștere, carnet de elev, cupon de pensie etc.) la casierie.

** Pentru studenți reducerea este valabilă prin prezentarea unui act doveditor la casierie, dar și online: dacă ai cont OmniPass, introduci codul de pe card în secțiunea “cod de discount” care se află deasupra planului sălii, apoi îți alegi locul.

*** Biletele şi abonamentele pe locurile special rezervate pentru persoanele cu dizabilități se pot ridica doar de la casa de bilete în baza cărții de identitate și a certificatului de handicap.

Cum îţi alegi locul?

???? vreau abonament individual – alege locul urmând paşii de pe bilete.u-bt.ro. Platforma devine activă duminica, 10 septembrie, de la ora 16:00. Dacă alegi livrare prin curier, cardul de abonament va ajunge la tine în decursul lunii septembrie.

???? vreau abonament cu reducere- poţi beneficia de reducere venind la casa de bilete de la Sala Sporturilor, care va fi deschisă pe 11 septembrie, în intervalul 14:00 – 19:00”.

Related posts

Leave a Comment