SportinCluj: Andrei Cordoș este noul manager general al Universității Cluj

Fostul fotbalist clujean Andrei Cordoș a revenit la clubul său de suflet, Universitatea Cluj. El va ocupa funcția de manager general, potrivit unui comunicat oficial al echipei, potrivit SportinCluj.ro.

”Cariera de jucător a lui Andrei Cordoș a început sub alb și negru, primii pași în fotbal la nivel de juniori fiind făcuți la academia lui ”U”. În sezonul 2006/2007, el a îmbrăcat pentru prima dată tricoul echipei mari la vârsta de 18 ani, debutând într-un meci câștigat de „studenți” cu 6-0 pe terenul celor de la Bihorul Beiuș. În acea stagiune, Andrei a avut o contribuție importantă la promovarea echipei în Liga 1, fiind om de bază cu 23 de prezențe și un gol marcat.

A evoluat timp de patru ani pentru ”U”, perioadă în care a fost convocat „sub tricolor” la naționala de tineret a României. În 2009, fundașul clujean pleca de pe „Ion Moina” și semna în Italia cu Frosinone.

Andrei a revenit la ”U” în 2017 și a pus umărul la promovarea echipei din al treilea eșalon în liga secundă. În total, acesta a strâns 120 de meciuri în alb și negru, marcând de șase ori”, potrivit FCUCluj.ro.

Related posts

Leave a Comment