SportinCluj: Adversar din Bosnia-Herzegovina pentru U-BT Cluj

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj va juca împotriva unei echipe din Bosnia-Herzegovina în turul preliminar al Ligii Campionilor. Este vorba de Igokea Aleksandrovac, potrivit SportinCluj.ro

”În urma tragerii la sorți, formația noastră va da piept cu Igokea Aleksandrovac din Bosnia Herțegovina. Dacă vom trece de această primă fază, pentru un loc în grupe ne vom lupta cu învingătoarea manșei dintre Sporting Lisabona (Portugalia) și Fribourg Olympic (Elveția).

În primă instanță, tragerea la sorți ne aduce unul dintre cele mai puternice nume din baschetul ex-iugoslav. Practic, gruparea pregătită de Dragan Bajić a fost desemnată campioană a Bosniei la finalul sezonului 2019/2020.

Mai mult, Igokea are 7 titluri ale Bosniei, cucerite din 2001 și până în prezent. Totodată, din 2007 și până în 2019, echipa din Aleksandrovac a câștigat șapte Cupe. Igokea este un club fondat în anul 1973 și care își dispută partidele de pe teren propriu în Sala Sporturilor Laktaši, o arenă cu o capacitate de peste 3.000 de locuri.

Duelurile cu Igokea vor avea loc pe 15 septembrie în deplasare, respectiv pe 18 septembrie la Cluj-Napoca”, potrivit U-BT.ro.

Related posts

Leave a Comment