Spectacol tradițional și foc de artificii la „Fiii comunei Cămărașu”

În ziua de Sânziene, sâmbătă, 24 iunie 2023, iubitorii de folclor sunt așteptați la manifestarea culturală „Fiii comunei Cămărașu”, ajunsă la cea de-a XV-a ediție.

Organizat de Primăria şi Consiliul Local Cămărașu, cu sprijinul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj și a Asociației culturale „Fiii Cămărașului”, evenimentul este cunoscut în zonă ca „Sărbătoarea Sânzâienelor”, „Târgul Cămărașului” sau „Târgul cireșelor”.

Sărbătoarea, la care sunt așteptați toți fiii satului, dar și alți iubitori de folclor și tradiții, va debuta la ora 15:00, pe o scenă amplasată în aer liber, la Școala Gimnazială Cămărașu. Aici vor avea loc momente tradiționale, susținute de rapsozi, grupuri de jucăuși, dar și soliști de muzică populară.

Vor evolua: Nicoleta Voica, Valeria și Traian Ilea, Georgeta și Narcisa Balla, Dolfina Aștilean, Ruxandra Rațiu, Diana Haja, Andreea Pop, Andrada Mariș și Alina Maria Mureșan.

Pe scenă vor urca și Ansamblurile: „Fiii Cămărașului”, „Zegrenii” din Ceaba, „Dor Transilvan” al Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca, „Muguri de Cătina” și Formația de dansuri țigănești din Cămărașu.

Participanții se vor putea bucura și de un foc de artificii.

Related posts

Leave a Comment