Spectacol de eleganță și stil oferit de tineri designeri vestimentari

O prezentare de modă a tinerilor designeri de la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” va avea loc joi, 20 iunie 2024, începând cu ora 17:00, în Galeria Carol Popp de Szathmari, situată la etajul I al școlii.

Evenimentul va prezenta creații realizate de designer Monica Artemiza Korent, alături de lucrările impresionante ale cursanților de la clasa de design vestimentar și clasa de tehnici în design vestimentar. Printre acestea, se vor regăsi și lucrările de diplomă ale cursanților Toma Andrada, Mihai Hendea, Anca Farcaș și Beatrice Marcian.

Coordonatorul acestui eveniment special va fi Monica Artemiza Korent, care va aduce în fața publicului o colecție inovatoare și plină de creativitate. Va fi invitată la eveniment Celina Roschnafsky (designer vestimentar), care va împărtăși din experiența și viziunea sa în domeniul modei.

Această prezentare de modă promite să fie un adevărat spectacol de eleganță și stil, oferind publicului ocazia de a admira și aprecia talentul și munca depusă de viitorii designeri ai școlii.

Related posts

Leave a Comment