Soţia parapsihologului lui Băsescu, şefa ITM Bucureşti şi membru PD-L

Expertă şi ea în bioenergie, Doina Elena Manolea este în prezent şefa Inspectoratului Teritorial de Muncă din Capitală şi este membră PD-L în organizaţia sector 4, păstorită de primarul Cristian Poteraş. A fost numită şefa ITM în campania electorală.Doina Elena Manolea, soţia parapsihologului preşedintelui Traian Băsescu, Aliodor Manolea, este şefa Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti.
Doina Manolea este membră a PD-L, organizaţia sector 4, condusă de primarul Cristian Poteraş şi vicepreşedintă a organizaţiei de femei a PD-L din acelaşi sector. Într-un colegiu din acelaşi sector a candidat şi a câştigat un mandat de deputat Elena Udrea.
Potrivit declaraţiei de avere, familia Manolea deţine trei terenuri intravilane, unul în Comarnic, judeţul Prahova, altul în judeţul Suceava, într-o comună, şi un altul în localitatea Săftica, judeţul Ilfov. La acestea se adaugă şi două case şi un apartament, ultimul în Bucureşti, acolo unde se află şi sediul ONG-ului pe care îl conduce Aliodor Manolea – Asociaţia Generală a Beneficiarilor de Terapii Complementare Bucureşti (ASBETCO). Cei doi au un automobil Vokswagen Bora, au donat anul trecut un apartament în valoare de 270.000 de lei, fiului. Nu au conturi bancare, dar au datorii. Chiar mari: mai bine de 300.000 de franci elveţieni.

Related posts

Leave a Comment